Geschiedenis

Het ontstaan
De geschiedenis van Hoveniersbedrijf Wim de Bont begint in 1957 toen de heer A. de Bont sr. een hoveniersbedrijf begon in het dorpje Loo, gemeente Duiven. Veel tuinonderhoud werd verricht voor de semi-overheid, zoals bij de kantoren, de onderstations, opstijgpunten, trafohuisjes, magazijnen en dienstwoningen van PGEM (later bekend als NUON).

De overname
In 1982 wordt, na het overlijden van de oprichter, het bedrijf overgenomen door zijn zoon en huidige eigenaar Wim de Bont. In 1984 verhuist het bedrijf van het dorpje Loo naar het grotere Duiven. In de loop der jaren heeft Hoveniersbedrijf Wim de Bont haar werkterrein verbreed. Sindsdien genieten naast de semi-overheid ook vele bedrijven, scholen, instellingen, hotels, restaurants en particulieren van een fraaie en goed onderhouden tuin en terrein, verzorgd door dit hoveniersbedrijf.

De dag van vandaag
De meeste werkzaamheden worden tot op de dag van vandaag nog steeds verricht voor bedrijven op basis van jaarcontracten voor tuin- en terreinonderhoud. Een kleiner deel van het klantenbestand bestaat uit particulieren, waarvoor in de regel op oproepbasis wordt gewerkt. Dat doen wij met enorm veel passie, kennis en kunde!

Hoveniersbedrijf Wim de Bont – ook voor uw tuin en terrein?
Bel gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend onderhoudsadvies en offerte: 0316-264876 of 06-51921926.